Skänk en gåva

En gåva till Malmö Kvinnojour bidrar till att fler kvinnor och barn kan leva ett liv fritt från våld. Tack vare bidrag från privatpersoner, företag, stiftelser och andra organisationer kan vi erbjuda kostnadsfritt stöd och rådgivning till kvinnor och barn som är eller har varit utsatta för våld i en nära relation.

Ditt stöd hjälper oss att hålla vår stödlinje och chatt öppen, gör det möjligt för kvinnor och få samtal med erfarna och utbildade kuratorer, och sätter guldkant på vardagen för de vi hjälper. Din gåva gör också att vi kan arbeta med att förebygga och sprida kunskap om våld i nära relationer. När du stöttar oss är du med i resan mot ett samhälle fritt från våld – och för det är vi otroligt tacksamma.

Swisha eller skänk en gåva via bankgiro

Swish: 123 690 20 92

Bangkiro: 5504-7534

Företagsgåvor

Vill ditt företag eller organisation skänka en gåva till oss? Vi tar tacksamt emot gåvor från företag och ger givetvis er ett kvitto på gåvan.

För gåvor på 5 000 kronor eller mer tackar vi ditt företag här på vår hemsida, och skänker ni 10 000 kronor eller mer skickar vi även ett utskriftsanpassat diplom till er verksamhet.

Kontakta oss så hjälper vi dig med din gåva: info@malmokvinnojour.se

> Tack till

Gåvokort

En gåva till någon som verkligen behöver det är bland det finaste du kan ge. Vill du ge oss ett bidrag som födelsedagspresent, julklapp eller kanske som bröllopsgåva skickar vi gärna dig ett fint gåvokort.

För över din gåva via Swish eller bankgiro och mejla oss på: info@malmokvinnojour.se

Skriv Gåvokort i ämnesraden och inkludera:

  • Namn på den swishen kom i från
  • Belopp på gåvan
  • Postadress dit kortet ska skickas
  • Mottagarens namn, om du vill att vi fyller i det åt dig
Gåvkort från Malmö Kvinnojour. Visar namn och summa för gåvan.

BEHÖVER DU ANNAN HJÄLP?

HUSDJUR

Våld mot husdjur är en vanlig aspekt av våld i nära relation. Att inte vilja lämna sina husdjur är en av många faktorer som gör att det kan vara svårt att lämna en förövare.

SAMTALSMOTTAGNING

På Malmö Kvinnojour får du som är eller har varit utsatt för våld i nära relation möjlighet till kostnadsfria samtal. Vi erbjuder stöd, rådgivning och krisbearbetning.

SKYDDAT BOENDE

Malmö Kvinnojour erbjuder skyddad bostad för kvinnor och medföljande barn som upplever våld och hot om våld i sitt eget hem.

CHATT

Behöver du någon som lyssnar? Med oss kan du prata om vad du vill. Inget är för litet eller för stort och du kan vara helt anonym.

BARNVERKSAMHET

Barnverksamheten Malmö Kvinnojour arbetar aktivt för att hjälpa de barn som följer med sin mamma in i jourens boenden.

STÖD OSS

För att stötta Malmö kvinnojours verksamhet kan du bli stödmedlem för 150 kronor för ett år. Vi tycker mycket om våra stödmedlemmar.

sv_SESvenska