Stödlinje

Du som är eller har blivit utsatt  för våld i nära relation kan alltid ringa oss för att få stöd och rådgivning. Är du orolig för en närstående är du också varmt välkommen att kontakta oss. I stödlinjen kan du också boka kostnadsfria stödsamtal hos någon av våra kuratorer.

Stödlinjen når du på 040-30 11 13. 

Vi lyssnar på dig och vi tror på dig.

Stödlinjens öppettider

Måndag och fredag: 10-14.30

Tisdag-torsdag: 10-15.30

Lunchstängt: 12-12.30

Ring Kvinnofridslinjen, 020-50 50 50, om du behöver stöd när vi har stängt. De har öppet dygnet runt, årets alla dagar. Vid akuta situationer, ring 112.

Stödsamtal hos kurator

På Malmö Kvinnojour får du som är eller har varit utsatt för våld i nära relation möjlighet till kostnadsfria samtal hos våra kuratorer som erbjuder stöd, rådgivning och krisbearbetning. Våra kuratorer har lång erfarenhet av att möta kvinnor som upplever eller har upplevt våld i nära relation.

Läs mer om stödsamtal

BEHÖVER DU ANNAN HJÄLP?

HUSDJUR

Våld mot husdjur är en vanlig aspekt av våld i nära relation. Att inte vilja lämna sina husdjur är en av många faktorer som gör att det kan vara svårt att lämna en förövare.

SAMTALSMOTTAGNING

På Malmö Kvinnojour får du som är eller har varit utsatt för våld i nära relation möjlighet till kostnadsfria samtal med våra kuratorer. Vi erbjuder stöd, rådgivning och krisbearbetning.

SKYDDAT BOENDE

Malmö Kvinnojour erbjuder skyddad boende för kvinnor och medföljande barn som upplever våld och hot om våld i sitt eget hem.

CHATT

För dig som inte vill eller kan ringa finns det möjlighet att chatta med oss. På chatten kan du vara helt anonym och det finns inget som är för litet eller för stort. På chatten kan du även ställa frågor.

BARNVERKSAMHET

Malmö Kvinnojour arbetar aktivt för att hjälpa de barn som följer med sin mamma in i jourens boenden. Läs mer om Malmö Kvinnojours barnverksamhet.

STÖD OSS

För att stötta Malmö kvinnojours verksamhet kan du bli stödmedlem för 100 kronor för ett år. För att bli stödmedlem, klicka här.