Stödlinje

Vi har en stödlinje där du kan få stöd och rådgivning. Det är även hit du vänder dig om du vill boka tid hos våra kuratorer.

Vi tror på dig. Vi lyssnar och stödjer dig.

Du når oss på: 040-30 11 13

Mån och fre 10.00-12.00 samt 12.30-14.30

Tis, ons & tor: 10.00-12.00 samt 12.30-15.30

Lunch stängt 12.00-12.30

På Malmö Kvinnojour får du som är eller har varit utsatt för våld i nära relation möjlighet till kostnadsfria samtal hos våra kuratorer som erbjuder stöd, rådgivning och krisbearbetning. Våra kuratorer har lång erfarenhet av att möta kvinnor som upplever eller har upplevt våld i nära relation.

BEHÖVER DU ANNAN HJÄLP?

HUSDJUR

Våld mot husdjur är en vanlig aspekt av våld i nära relation. Att inte vilja lämna sina husdjur är en av många faktorer som gör att det kan vara svårt att lämna en förövare.

SAMTALSMOTTAGNING

På Malmö Kvinnojour får du som är eller har varit utsatt för våld i nära relation möjlighet till kostnadsfria samtal. Vi erbjuder stöd, rådgivning och krisbearbetning.

SKYDDAT BOENDE

Malmö Kvinnojour erbjuder skyddad bostad för kvinnor och medföljande barn som upplever våld och hot om våld i sitt eget hem.

CHATT

Behöver du någon som lyssnar? Med oss kan du prata om vad du vill. Inget är för litet eller för stort och du kan vara helt anonym.

BARNVERKSAMHET

Barnverksamheten Malmö Kvinnojour arbetar aktivt för att hjälpa de barn som följer med sin mamma in i jourens boenden.

STÖD OSS

För att stötta Malmö kvinnojours verksamhet kan du bli stödmedlem för 100 kronor för ett år. Vi tycker mycket om våra stödmedlemmar.