samtalsgrupper

Har du varit eller är du utsatt för våld i en nära relation? Vill du träffa andra med liknande erfarenheter och få stöd med att bearbeta dina upplevelser? Då kanske våra samtalsgrupper är för dig.

Vi på Malmö Kvinnojour erbjuder samtalsgrupper för dig som är eller har varit utsatt för våld i nära relation. Grupperna riktar sig till dig som är vuxen och identifierar dig som kvinna. Samtal i grupp passar både för dig som lever i eller tidigare har levt i en våldsam relation. Du kan delta oavsett vilken typ av våld du har varit utsatt för.

Anmälan till höstens samtalsgrupper är stängd

Höstens samtalsgrupper är nu fullbokade. Nästa start för gruppsamtal är i januari 2022. Intresseanmälan för vårens grupper kommer att öppna i december. Håll utkik här eller på våra sociala medier där mer information kommer när det närmar sig.

Önskar du enskilda samtal eller annat stöd är du självklart välkommen att kontakta oss.

Kontaktuppgifter till stödlinjen

BEHÖVER DU ANNAN HJÄLP?

HUSDJUR

Våld mot husdjur är en vanlig aspekt av våld i nära relation. Att inte vilja lämna sina husdjur är en av många faktorer som gör att det kan vara svårt att lämna en förövare.

SAMTALSMOTTAGNING

På Malmö Kvinnojour får du som är eller har varit utsatt för våld i nära relation möjlighet till kostnadsfria samtal. Vi erbjuder stöd, rådgivning och krisbearbetning.

SKYDDAT BOENDE

Malmö Kvinnojour erbjuder skyddad bostad för kvinnor och medföljande barn som upplever våld och hot om våld i sitt eget hem.

CHATT

Behöver du någon som lyssnar? Med oss kan du prata om vad du vill. Inget är för litet eller för stort och du kan vara helt anonym.

BARNVERKSAMHET

Barnverksamheten Malmö Kvinnojour arbetar aktivt för att hjälpa de barn som följer med sin mamma in i jourens boenden.

STÖD OSS

För att stötta Malmö kvinnojours verksamhet kan du bli stödmedlem för 100 kronor för ett år. Vi tycker mycket om våra stödmedlemmar.