Kvinnofridsvecka

Mäns våld mot kvinnor är ett samhällsproblem och något som berör oss alla. Det vill vi belysa under hela vecka 10, när internationella kvinnodagen infaller, som vi i år har valt att göra till en Kvinnofridsvecka. Från politiker till chefer vill vi visa att alla har ett ansvar och en möjlighet att påverka.

Detta händer under veckan:

Föreläsning: Våld och ätstörningar – Tisdag 5 mars kl 17-19

Våld och ätstörningar är ofta tätt sammankopplade. Den här kvällen djupdyker vi i ämnet och kopplingen mellan våld och ätstörningar. Föreläsningen ges i samarbete med Resund Behandling som erbjuder ätstörningsbehandling. Föreläsningen är kostnadsfri och öppen för allmänheten

> Anmäl dig till föreläsningen

Politikerträff – Onsdag 6 mars kl 15-17

Hur kan vi tillsammans med Malmö Stads politiker göra skillnad för våldsutsatta kvinnor och barn? Under den här träffen kommer vi bland annat prata om det stöd vi ger, den kommande tillståndsplikten och lagförslaget om placering av barn i skyddat boende.

Rosutdelning på Gustav Adolfs torg – Fredag 8 mars från kl 15

Välkommen att träffa oss och ta hem en ros till dig själv eller någon du tycker om.

Våga fråga – AW för chefer och ledare – Fredag 8 mars kl 16-19

AW med mingel, föreläsningar och paneldebatt för chefer, ledare och andra som möter många människor på arbetsplatsen. Under kvällen kommer vi prata om vad våld är, hur man kan upptäcka det, våga fråga om det och bidra till att minska det.

> Anmäl dig till AWn

> Läs mer om AWn

sv_SESvenska